WK Wielrennen – Innsbruck

Afreisdatum 26/09img

Als populair wielerland organiseren we een reis naar het wielerevenement van het jaar: de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg. In 2018 vinden de wedstrijden plaats op een golvend en selectief parkoers tussen Kufstein en de Tiroolse hoofdstad Innsbruck waardoor Oostenrijk voor de derde keer gastheer is van het WK. We hebben een programma samengesteld dat u toelaat de belangrijkste wedstrijden bij te wonen: het WK junioren dames en heren en het WK dames elite. Het hoogtepunt wordt het WK heren elite over een afstand van 259,4km met liefst 4670 hoogtemeters. We kozen als verblijfplaats voor het charmante en typisch Tiroolse dorpje Fulpmes, op een 20-tal km van het centrum van Innsbruck.

DAG 1 : AFFLIGEM – FULPMES I (960KM)

 

vertrek om 6u. Via Lummen naar Aken, koffiepauze. Langs Frankfurt richting Würzburg, vrije lunch langs de snelweg. Over Nürnberg en München naar de Oostenrijkse grens. Door het Oostenrijkse Tirol naar Innsbruck en Fulpmes. Avondmaal en logies in het Sporthotel Cristall****.

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2014-02-28 16:43:44Z |  |

DAG 2 : FULPMES – INNSBRUCK – FULPMES I (40KM)

 

ontbijtbuffet. Om 9u transfer naar het parkoers van de wegrit. Bijwonen van de wedstrijd dames juniores (70,9km – 975 hoogtemeters). Vrije lunch langs de omloop. Bijwonen van de wedstrijd juniores heren (132,8km – 1916 hoogtemeters). Eén uur na aankomst van de wedstrijd terug naar Fulpmes voor avondmaal en logies.

DAG 3 : FULPMES – INNSBRUCK – FULPMES I (40KM)

 

ontbijtbuffet. Om 9u transfer naar het parkoers van de wegrit. Gelegenheid tot vrij bezoek aan de Olympische stad Innsbruck met o.m. de dom, de Hofkirche, de Hofburg, de vermaarde Maria Theresienstrasse en het beroemde “Gouden Dak”, het symbool van de stad. Vrije lunch. Bijwonen van de wedstrijd heren U23 (180,6km – 2910 hoogtemeters). Eén uur na aankomst van de wedstrijd terug naar Fulpmes voor avondmaal en logies.

AT Tirol Innsbruck_647166121

DAG 4 : FULPMES – INNSBRUCK – FULPMES I (40KM)

 

ontbijtbuffet. Om 9u transfer naar het parkoers van de wegrit. Vrije lunch langs de omloop. Bijwonen van de wedstrijd dames elite (156,7km – 2413 hoogtemeters). Eén uur na aankomst van de wedstrijd terug naar Fulpmes voor avondmaal en logies.

DAG 5 : FULPMES – INNSBRUCK – FULPMES I (40KM)

 

ontbijtbuffet. Om 8u transfer naar het parkoers van de wegrit. Vrije lunch langs de omloop. Bijwonen van het hoogtepunt van het WK: de wedstrijd heren elite (259,4km – 4670 hoogtemeters), een selectief parkoers met de beklimmingen van de Gnadenwald (2,6km/gemiddeld 10,5%) en tijdens de 6 plaatselijke ronden o.m. de Axams, de Igls en de steile Gramartboden (2,8km/gemiddeld 11,5% met uitschieters tot 25%) waarna in dalende lijn wordt gereden naar de aankomst in Innsbruck. Na de uitreiking der medailles en de sluitingsceremonie terug naar Fulpmes voor avondmaal en logies.

AT WK Wielrennen parcours

DAG 6 : FULPMES – AFFLIGEM I (960KM)

 

ontbijtbuffet. Door de Innvallei naar de Duitse grens. Rond München richting Nürnberg en Würzburg, vrije lunch langs de snelweg. Via Keulen naar Aken, avondstop. Over Lummen nar Affligem. Aankomst omstreeks 22u.

AT WK Wielrennen logo

0 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
single + € 90
verblijfstaks + € 14
3e persoon in kamer – € 30
EXTRA

alle transfers van en naar de omloop van het WK inbegrepen

ACCOMODATIE

SPORTHOTEL CRISTALL****

 

LIGGING
rustig gelegen temidden een idyllische bergwereld

 

FACILITEITEN
in 2014 volledig gerenoveerd hotel met receptie, lounge, lift, restaurant, bar, zonneterras, fitness- en wellnessruimte, binnenzwembad, sauna, jacuzzi, solarium, gratis WiFi

 

KAMERS
standaardkamer in Tiroolse stijl met badkamer met bad of douche en haardroger, telefoon, tv, safe, balkon

 

MAALTIJDEN
ontbijtbuffet en viergangen avondmalen met groentenbuffet

 

TAFELDRANKEN
niet inbegrepen

 

VERBLIJFSFORMULE
halfpension van diner 1e dag t/m ontbijt 6e dag

 

INKOMGELDEN
niet bekend bij publicatie van deze brochure

 

sporthotel-cristall-hotels-austria-fulpmes-43110_44403orjxm