Jubileumcruise met de sterren op de Seine

Afreisdatum 01/11/2018img img

In 2018 bestaat Rantour 60 jaar! Dit heuglijke feit vieren we met een zesdaagse jubileumcruise over één van de meest tot de verbeelding  sprekende rivieren van Frankrijk. We varen met het luxe rivierschip van de  Duitse rederij A-Rosa over de Seine van Parijs tot de Normandische hoofdstad Rouen. Aan boord kan u genieten van de luxueuze infrastructuur en geniet u dagelijks van heerlijke ontbijtbuffetten, lunches en diners. Rantour heeft het volledige schip exclusief afgehuurd en zorgt voor de nodige animatie met o.m. een muzikaal verrassingsoptreden aan boord. Dit wordt ongetwijfeld de apotheose van ons jubileumjaar 2018. Snel inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt voor deze éénmalige en onvergetelijke cruise.

Sterren
FR JUBELEUMCRUISE PARIJS_430919623

DAG 1 : AFFLIGEM – PARIJS/ST DENIS I (310KM)

 

vertrek om 14u. Via Valenciennes naar Assevillers, koffiepauze. Via Senlis naar Parijs/St Denis voor inscheping aan boord van A-Rosa cruises in de  gekozen hutaccommodatie. Afvaart vanuit Saint Denis omstreeks 19u. Welkomstdrankje met de kapitein en het boordpersoneel. Buffetavondmaal en animatie aan boord. Logies.

FR JUBELEUMCRUISE LES ANDELYS_484365883

DAG 2 : LES ANDELYS – ROUEN

 

we varen over de meanderrijke loop van de Seine via Mantes-la-Jolie naar Les Andelys. Ontbijtbuffet aan boord. Het stadje Les Andelys wordt gedomineerd door de imposante ruïnes van het beroemde Château-Gaillard, gebouwd in 1196 door Richard Leeuwenhart, hertog van Normandië en koning van  Engeland. Middagmaal aan boord en afvaart in westelijke richting naar de hoofdstad van Normandië: Rouen. Avondmaal, animatie en logies aan boord.

FR JUBELEUMCRUISE ROUEN_609794693

DAG 3 : ROUEN

 

ontbijtbuffet. Geleide wandeling in het historische centrum van Rouen met o.m. de gotische kathedraal, de rue du Gros Horloge en de place du Vieux Marché waar Frankrijks nationale heilige Jeanne d’Arc stierf op de brandstapel. Middagmaal aan boord en vrije tijd of shopping in de gezellige autovrije binnenstad van Rouen. Avondmaal, animatie en logies aan boord.

FR JUBELEUMCRUISE VERNON_729659920

DAG 4 : ROUEN – VERNON – MANTES-LA-JOLIE

 

ontbijtbuffet. Het mooie stadje Vernon, halverwege Rouen en Parijs heeft een prachtig onroerend erfgoed met typische vakwerkhuizen en de indrukwekkende collegiale Notre-Damekerk, gebouwd in romaanse en gotische stijl. Middagmaal aan boord. Stroomopwaarts naar Mantes-la Jolie, een stadje met een koninklijk kasteel en tal van religieuze gebouwen en gelegen in een lus op de linkeroever van de Seine. Afvaart richting Parijs. Avondmaal, animatie en logies aan boord..

FR JUBELEUMCRUISE MONTMARTRE PARIJS_256898218

DAG 5 : PARIJS

 

ontbijtbuffet. U kan deze voormiddag volgens eigen initiatief besteden, genieten van de boordfaciliteiten of het maken van een wandeling langs de oever van de Seine. Middagmaal aan boord. Nadien stadsrondrit langs de meest markante bezienswaardigheden van Parijs. Nadien naar de Place d’Anvers en met de ‘funiculaire’ naar Montmartre. Vrije tijd op de pittoreske Place du Tertre met mogelijkheid voor bezoek aan de basiliek du Sacré-Coeur. Terug naar het schip voor galadiner, verrassingsavond met live muziek en logies.

FR JUBELEUMCRUISE PARIJS EIFFEL_722698957

DAG 6 : PARIJS – AFFLIGEM

 

ontbijtbuffet en ontscheping. Terugreis over de Autoroute du Nord. Afscheidslunch op een uitzonderlijke locatie. Via Valenciennes naar Affligem. Aankomst omstreeks 19u.

*Vaarschema onder voorbehoud. Om veiligheidsredenen en de stand van het waterpeil zijn de rederij en de kapitein bevoegd om het vaarschema van de cruise te wijzigen.

FR JUBELEUMCRUISE MS A ROSA VIVA SCHIP

MS A-ROSA VIVA

 

de luxe rivierschepen van A-Rosa beschikken over een receptie, lounge, bar, panoramisch restaurant, zonnedek, fitness- en welnessruimte, WiFi (tegen betaling). Tweepersoons buitenhutten/benedendek (14,5m²) met toilet, douche en haardroger, telefoon, tv, safe en airco. Tweepersoons buitenhut middenof bovendek/balkon mits toeslag. Uitgebreid ontbijtbuffet en buffetmaaltijden, 1 x galadiner en water in karaf bij de maaltijden. Optioneel drankenpaketten (zie prijstabel). Volpension van het diner 1e dag t/m lunch 6e dag.

FR JUBELEUMCRUISE MS A ROSA VIVA KAJUIT
FR JUBELEUMCRUISE MS A ROSA VIVA

vanaf 859 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
01.11.2018€ 859
Middendek/balkon  + € 90
 Bovendek/balkon  + € 140
 single  /

 

logo goldclub site60 JAAR LOGO SLOGAN

INBEGREPEN

welkomstdrankje met kapitein en crew, boordanimatie, verrassingsavond met live muziek, haventaksen en galadiner, ‘funiculaire’ Montmartre en afscheidslunch dag zes inbegrepen.

NIET INBEGREPEN

Persoonlijke uitgaven en annulerings- en bijstandsverzekering. Verzekering parking Rantour.

 

OPTIONEEL

drankenpakket maaltijden* + € 18/nacht
(wijn bij lunch & diner)

 

drankenpakket all-in* + € 32/nacht
(schuimwijn/wijnen/bier/cocktails/frisdranken van 10u tot 24u)

 

*Te reserveren bij inschrijving en te betalen aan boord. Enkel mogelijk per kajuit en voor 5 nachten