Filipijnen – Rondreis

Afreisdatum 08/06/18 - 16 dagen rondreisimg

Wie zegt dat perfectie niet bestaat, moet ooit eens naar de Filipijnen! Droomeilandjes met mysterieuze regenwouden, groene rijstvelden en witte stranden met wuivende palmbomen. Hier ben je in het aards paradijs! Een ontdekkingsreis naar het land met meer dan 7000 eilanden…

DAG 1 : AFFLIGEM – ZAVENTEM – DOHA

 

samenkomst te Affligem. Transfer naar de luchthaven van Zaventem. Vlucht met Qatar Airways via Doha naar Manilla.

FILIPIJNEN MANILLA_417404062

DAG 2 : DOHA – MANILLA

 

aankomst in Manilla en verwelkoming door de begeleider. Transfer naar het hotel voor check-in. Avondwandeling door de oude stad. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN PUERTO PRINCESA_212143171

DAG 3 : MANILLA – PUERTO PRINCESA (-/-/A)

 

binnenlandse vlucht naar Puerto Princesa. Transfer naar het hotel. Vrije tijd om de omgeving te verkennen. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN PUERTO PRINCESA_538325773

DAG 4 : PUERTO PRINCESA (O/L/A)

 

na het ontbijt bezoeken we de ondergrondse rivier van Palawan, één van de 7 nieuwe natuurwonderen. De rivier is via een boot bereikbaar vanaf Sabang. De reis gaat dwars door de bergen, al een avontuur op zich. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN PUERTO PRINCESA_430932154

DAG 5 : PUERTO PRINCESA (O/L/A)

 

vandaag verkennen we de eilanden bij Puerto Princesa rond de prachtige Hondabaai. Dit gebied is ideaal voor eilandhoppen, duiken en strandliefhebbers. We bezoeken Starfish Island, Luli Island en tot slot Cowry Island. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN EL NIDO_254742280

DAG 6 : EL NIDO (O/L/A)

 

na het ontbijt rijden we naar het noorden van Palawan. Onderweg bezoeken we de Fort Santa Isabel in Tay Tay. Na de lunch rijden we verder naar El Nido aan de Bacuitbaai. Deze is bezaaid met een veertigtal eilandjes waarvan de meesten onbewoond zijn. Denk hierbij aan idyllische eilandjes met prachtige stranden in helder blauw water vol leven. Dit is een waar paradijs voor iedere natuurliefhebber. ‘s Avonds wandeling in El Nido stad. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN_537446455

DAG 7 / 9 : EL NIDO – ISLANDHOPPING (O/L/A)

 

we starten onze verkenningscruise rond El Nido. De eerste tour staat in het teken van het ontdekken van de lagunes en de stranden. We bezoeken: 7 Commando Beach, Big Lagune, Secret Lagune, Simizu eiland en Small Lagune. We zetten onze tocht verder langs, Snake Island, Elis Island, Entalula Beach en de Cudugnon grotten. Er is mogelijkheid om deze grotten te bezoeken en de mooie rotsformaties bewonderen. De laatste dag van onze cruise staan volgende eilanden op het programma: Helicopter Island, Matinloc Shrine, Secret Beach, Star Beach en Hidden Beach. Snorkelbenodigdheden inbegrepen. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN CORON_559004887

DAG 10 : CORON (O/L/A)

 

na het ontbijt nemen we de boot naar Coron in het noorden van Palawan en bekend als één van de mooiste eilanden van het land. Het eiland bestaat uit steile kalkrotsen die begroeid zijn met oerwouden en bossen. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN BARRACUDA LAKE_730605670

DAG 11 / 13 : CORON – ISLANDHOPPING (O/L/A)

 

we vertrekken in de ochtend voor een eerste kennismaking van de mooie eilanden van Coron: Kayangan Lake, Twin Peaks Reef, Hidden Lagoon, Bulungan Beach, Calachuchi Coral Eden. Op de tweede dag van onze hopping staan de volgende eilanden op het programma: Siete Pecados Marine Park , Barracuda Lake, Dimanglet Island, Lajala Cultural Village en Coron Coral Triangle. Tenslotte brengt onze tocht ons naar het Calauit Safari Park, Black Island Caves, Panlaitan Village. Snorkelbenodigdheden inbegrepen. Avondmaal en logies.

FILIPIJNEN MANILLA_140268766

DAG 14 : CORON – MANILLA (O/-/-)

 

na het ontbijt transfer naar de luchthaven van Coron voor onze vlucht naar Manilla. Vrije tijd om de omgeving te ontdekken. Logies in Manilla.

FILIPIJNEN QATAR

DAG 15 : MANILLA – DOHA

 

in de namiddag transfer naar de luchthaven van Manilla. Terugvlucht met Qatar Airways via Doha naar Brussel.

DAG 16 : DOHA – ZAVENTEM – AFFLIGEM

 

Aankomst te Zaventem en transfer naar Affligem.

FILIPIJNEN_549403885

0 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
Single  op aanvraag
INFOAVOND

WENS JE MEER INFO OVER DEZE REIS?

KOM LANGS OP DE INFOAVOND

19/02/18 – 18u30

RANTOUR TRAVEL CENTER

INSCHRIJVING GEWENST

053/66.68.94

ALGEMENE INFO

VERBLIJFSFORMULE

 

maaltijden volgens programma, avondmalen in hotel of restaurant

O = ontbijt, L = lunch, A = avondmaal

 

 

MUNTEN

 

Filipijnse Peso (PHP)

 

 

FORMALITEITEN

 

internationale reispas, geldig tot  6 maanden na terugkeer

 

 

INBEGREPEN

 

luchthavenvervoer

Rantour reisleiding tot Zaventem

Nederlandstalige reisleiding

vluchten

vermelde excursies

 

 

NIET INBEGREPEN

 

optionele uitstappen

fooien