Citytrip New York

TOPAANBIEDING VANAF €699img

Hou je van een bruisende stad waar je nooit op uitgekeken raakt? Een stad waar mensen altijd onderweg lijken te zijn, met duizelingwekkende gebouwen, voorbijzoevende gele taxi’s en  ontelbare New Yorkers met een koffie in de hand. Een unieke levendige sfeer die nergens ter wereld geëvenaard wordt.

 

Start spreading the news… 

Ontdek zelf de stad die Sinatra’s hart veroverde!

Verken Downtown New York, Ground Zero, Wall Street en maak een cruise op de Hudson River.

Ervaar de multiculturele smeltkroes in China Town en Little Italy. Bekende plekken als Central Park, Fifth Avenue, Times Square en Rockefeller Plaza liggen aan je voeten!

Een gospelconcert in een echte kerk? Een unieke ervaring!

Citytrip New York Rantour

 

CITYTRIP NEW YORK RANTOUR

DAG 1 : AFFLIGEM – ZAVENTEM – NEW YORK

 

transfer per autocar naar de luchthaven van Zaventem. Rechtstreekse lijnvlucht naar New York. Aankomst in Newark of JFK Airport rond de middag. We worden opgewacht door onze lokale gids en we starten meteen met een citytour per autocar door de ‘Big Apple’. Rond 18u worden we verwacht in het prachtige Sheraton Parsippany (of gelijkwaardig). Diner (optie)

DAG 2 : PARSIPPANY – CITY

 

na het ontbijt vertrekken we naar New York waar onze verkenning van Down Town NY begint bij Ground Zero. We nemen de boot (optie) op de Hudson River die ons op een andere manier laat kennismaken met de skyline van Manhattan, Ellis en Governers Island, het vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. Na de boottocht gaan we verder naar Little Italy voor de lunch (optie). Daarna ontdekken we Little Italy en China Town. De rest van de namiddag vrij om de prachtige buurten van Soho en Greenwich Village zelf te ontdekken. Diner (optie) in New York en terugkeer naar het hotel.

 

NEW YORK CITYTRIP RANTOUR 4

 

NEW YORK CITYTRIP RANTOUR 5

DAG 3 : PARSIPPANY – CITY

 

na het ontbijt wederom naar het indrukwekkende New York. De gids zal ons vandaag Midtown van de stad laten ontdekken. Central Park, Fifth Avenue, Times Square en Rockefeller Plaza. Lunch (optie). Na de middag is het al shopping wat de klok slaat. Mogelijkheid om New York te ontdekken vanop het panoramisch dak van het Rockefeller Center met een adembenemend zicht over de stad (optie). ’s Avonds vrij avondmaal met de mogelijkheid om een echte Broadway musical te bezoeken (facultatief). In de late avond terugkeer naar het hotel.

DAG 4 : PARSIPPANY – CITY – LUCHTHAVEN NEW YORK

 

na het ontbijt checken we uit en vertrekken we naar het noorden van de ‘Big Apple’ (optie). We verkennen de buurten Harlem en The Bronx. Het is onwaarschijnlijk hoe deze buurten zijn omgetoverd tot ‘The Place To Be’ op zondagmorgen. We worden ontvangen in een kerk waar het gospelkoor ons staat op te wachten. Nadien wordt u nog meegenomen naar een authentiek ‘soul food’ restaurant voor de lunch. De reizigers die deze optie niet nemen hebben een laatste vrije dag in Midtown of Down Town Manhattan. In de vooravond transfer naar de luchthaven van New York voor rechtstreekse terugvlucht naar Zaventem.

 

CITYTRIP NEW YORK VANAF €699 - RANTOUR
NEW YORK CITYTRIP RANTOUR

DAG 5 : ZAVENTEM – AFFLIGEM

 

Aankomst rond 8u te Zaventem. Transfer per autocar naar Affligem.

SHERATON HOTEL PARSIPPANY****

Wij kozen voor het hotel Sheraton Parsippany****. Met tal van faciliteiten en op slechts 30 minuten van New York City Centre is dit de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!

 

Deze accommodatie met kasteel-thema biedt een restaurant, een fitnesscentrum met binnen- en buitenzwembaden. U kan er zelfs ontspannen in een hot tub en een sauna na een dagje in de stad. Tot rust komt u zeker in de prachtige en ruime kamers, die voorzien zijn van een zithoek,  een bureau, een koffiezetapparaat en een haardroger.

 

In het Sheraton Hotel Parsippany kunt u onder andere dineren in het Jester’s Court, dat Amerikaanse gerechten serveert, of de Tipperary Pub.

MUST SEE’S IN NEW YORK!

CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699
CITYTRIP NEW YORK RANTOUR VANAF €699

vanaf 699 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
27.10.2018€ 999
22.11.2018€ 699
06.12.2018€ 899
29.12.2018€ 999
Single  + € 98
 Reserveringskost  + € 25
 

ny topaanbod

 

PRAKTISCHE INFO

SHERATON HOTEL PARISPPANY****

 

www.starwoodhotels.com

 

LIGGING
40 minuten van New York City, de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen

 

FACILITEITEN
restaurant, bar, fitnesscentrum, binnen- en buitenzwembad, hot tub, sauna

 

KAMERS
ruime kamers met badkamer met bad/douche en haardroger, zithoek, bureau, telefoon en koffiefaciliteiten

 

FORMALITEITEN
internationale reispas (geldig tot 6 maanden na terugkeer),

 

ESTA
(€20) kan door onze diensten worden aangevraagd

 

INBEGREPEN
vervoer per autocar van Affligem naar Zaventem en terug, rechtstreekse vluchten heen en terug, alle vermelde transfers ter plaatse, het ontbijt in het hotel, alle inbegrepen toegangen en bezoeken, begeleiding van een Nederlandstalige gids

 

NIET INBEGREPEN
de maaltijden en de excursies (opties) in het programma, dranken en persoonlijke uitgaven. Mogelijkheid om het optioneel excursiepakket ter plaatse te reserveren aan ca. USD 270

 

MUNTEN
Amerikaanse dollar (USD)

OPTIE EXCURSIEPAKKET

Download hier het optionele excursiepakket met onder andere:

 

 

Boottocht Hudson River
Typisch Italiaanse trattoria
Lunch in een trendy lounge
Panoramisch deck Rockefeller Centre
Musical in Broadway
Harlem & The Bronx : Gospelkoor