Citytrip Londen – PROMO

Afreisdata 11/11 - 16/12 • 2 dagenimg

Historische telefooncellen, de rode stadsbussen, bobby’s en zwarte cabs: Londen is nog steeds “the place to be” als wereldstad aan de Thames en metropool met 7 miljoen inwoners. Deze grootstad is een mengeling van culturen, hoogstaande kunst en vermaak allerhande maar ook een stad met stijl en tradities en de exponent van de typische “British way of life”.

PROGRAMMA

DAG 1

 

vertrek om 5u te Affligem. Naar Duinkerke en overtocht* van het Kanaal naar Dover. Aankomst te Londen omstreeks 11u (lokale tijd) en drop-off aan Picadilly Circus. Vrij bezoek aan Londen. Om 18u check-in in het Novotel London Tower Bridge****. Avondmaal en logies.

DAG 2

 

ontbijtbuffet en check-out hotel om 8u30. Vrij bezoek aan the City. Om 16u pick-up aan Waterloo Place en vertrek uit Londen. Omstreeks 20u overtocht* van het Kanaal vanuit Dover naar Calais. Aankomst in Affligem omstreeks 24u.

GB LONDEN CITYTRIP

PROGRAMMA PAKKET CITYTRIP

DAG 1

 

aankomst in Londen omstreeks 11u (lokale tijd). Geleide rondrit langs o.m. de Millennium Site, Greenwich North. Nadien boottocht op de Thames tot aan Tower Bridge. Vrije lunch. Met de autocar naar de museumwijk. Shoppinggelegenheid in het vermaarde warenhuis Harrods of in de omgeving van Picadilly Circus (Regent Street en Oxford Street) of mogelijkheid voor vrij bezoek aan het rijke British Museum. Om 18u check-in in het Novotel London Tower Bridge****. Avondmaal en logies.

DAG 2

 

ontbijtbuffet en check-out hotel om 8u30. Wandeling naar Tower Bridge en bezoek aan de collectie Kroonjuwelen. Aansluitend rondrit langs o.m. Buckingham Palace, Westminster Abbey, de Houses of Parliament, Whitehall, St Paul’s Cathedral, Trafalgar Square, de Millennium Bridge… Vrije lunch en vrije tijd in het centrum. Om 16u vertrek uit Londen en naar Dover. Omstreeks 20u overtocht* van het Kanaal vanuit Dover naar Calais. Aankomst in Affligem omstreeks 24u.

GB LONDEN CITYTRIP_90849980 (1)

0 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
Single + € 67
Pakket citytrip + € 44

 

ALGEMENE INFO

INBEGREPEN

 

vervoer per luxe autocar**** met relaxzetels, bar, toilet en airco vanuit Affligem naar Londen en terug

 

de Kanaalpassages* heen en terug

 

verblijf in het Novotel London Tower Bridge**** in standaardkamer met bad of douche en toilet op basis van kamer + Engels ontbijtbuffet en driegangen avondmaal

 

verblijfsbelasting

 

* Kanaalpassages onder voorbehoud van beschikbaarheid

 

NIET INBEGREPEN

 

dranken en persoonlijke uitgaven

 

facultatieve inkomgelden en metro

 

optioneel :

pakket citytrip (te reserveren bij inschrijving)

 

annulerings- en bijstandsverzekering (€ 4,50 per persoon/dag)

 

verzekering parking Rantour (€1 per voertuig/dag)

 

OPSTAPPLAATS & VERTREK

 

Parking Rantour
Bellestraat 94 – Affligem

 

MUNTEN

 

Engelse ponden

PAKKET CITYTRIP

PAKKETPRIJS PER PERSOON
CITYTRIP LONDEN € 44*

 

2 dagen stadsrondrit met Rantour reisleiding

 

boottocht op de Thames

 

bezoek kroonjuwelen Tower Bridge