Over Rantour

a3-bus-marco2-lr

RANTOUR: EEN FAMILIEBEDRIJF IN BEWEGING

Het familiebedrijf Rantour bezit 60 jaar ervaring in de autocarwereld. De dagelijkse leiding ligt in handen van Kurt Rollier en Brigitte Heymans, maar ook hun kinderen zijn actief in het bedrijf en werken mee aan de toekomst ervan. Samen met een dynamisch team van medewerkers brengt het bedrijf een eigen reisbrochure en een assortiment aan reisproducten op de markt. Zo is Rantour door de jaren heen uitgegroeid tot een van de sterkere spelers in de Vlaamse autocarsector en dat zonder het familiale karakter van het bedrijf te verliezen. Rantour wilt niet het grootste bedrijf worden, maar het bedrijf werkt er aan om groei hand in hand te laten gaan met kwaliteitsbehoud.

60 jaar logo slogan brons

Competent

Kennis en bekwaamheid zijn de bouwstenen van onze service. Rantour blijft investeren in de vaardigheden van haar (toekomstige) werknemers. Zo hebben we in 1998 de prijs van het personeelsbeheer en in 2013 de prijs voor de opleiding ontvangen uit handen van de FBAA. Daarnaast zijn wij reeds acht jaar op rij de winnaar van de Travel Award in de categorie ‘best coach product’.

 

Vertrouwen

Door de jaren heen bouwde Rantour aan een sterke reputatie, zowel nationaal als internationaal. Het bedrijf verzorgt het personeelsvervoer voor supermarktketen Delhaize. Eersteklasser RSCA Anderlecht en onze nationale trots, de Rode Duivels, rijden ook rond in spelersbussen van het familiebedrijf. Alsook alle vervoersopdrachten voor de Koninklijke Belgische Voetbalbond worden door Rantour verzorgt.

 

Missie

In onze organisatie staat de klant ten alle tijden centraal. Rantour staat dicht bij zijn reizigers en met een uitgebreid aanbod aan bestemmingen binnen Europa proberen wij telkens de beste prijs-kwaliteitverhouding in de markt te leveren. Rantour staat voor kwaliteit, vertrouwen en tevredenheid. Daarnaast wil Rantour ook een sterke en betrouwbare partner zijn naar de bedrijven waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Onze focus ligt op een duurzame samenwerking met reizigers, bedrijven én bestemmingen.

 

Visie

“Reizen in stijl per autocar”

Bij Rantour start de vakantie van het moment dat de klant op de bus stapt, de trip moet net zo boeiend zijn als de bestemming. Comfortabel reizen, veilig en zonder zorgen, is onze topprioriteit. Reizen met de bus staat bij ons synoniem voor genieten van het begin tot het einde!

garantiefonds
header_fbaa

Contact info:

Rantour – Bellestraat 98, 1790 Affligem – België

Tel : ++32 53 66 68 94

Fax : ++32 53 67 35 35

info@rantour.be