Autocarverhuur

bus

Het allerbelangrijkste voor een geslaagde uitstap is het maken van de juiste keuze voor het huren van een autocar met chauffeur.

Rantour beschikt over een autocarvloot van 15 luxe autocars****/*** (hoogste quotering qua comfort) en worden permanent gecontroleerd op onderhoud en veiligheid door onze mecaniciens.

Alle autocars zijn van recente constructie en zijn voorzien van een zachte luchtvering, dubbele beglazing, een stereoketen met CD-lezer en LCD-schermen, automatische luchtverversing en airco, anatomische en verstelbare relaxzetels met veiligheidsgordels en voorzien van individuele tafeltjes en voetsteunen, een toilet met lavabo, een bar met koude en warme dranken, remvertrager, ABS- en ASR-systemen .

Onze chauffeurs, gekleed in maatpak zijn vriendelijk en plichtbewust, en staan garant voor een geslaagde meerdaagse reis of een dagtrip met uw organistaie. Zij zorgen ervoor dat u snel en veilig op uw bestemming aankomt. Ontspan u en laat het rijden aan hen over zodat u van de eerste tot de laatste minuut kan genieten van uw autocaruitstap.

Rantour heeft ook de gepaste reisleider voor uw uitstappen. Zij hebben de know-how om de passagiers op een professionele manier non-stop boeien over de streek of stad die u bezoekt. U kan te allen tijde op hen beroep doen : zij zijn uw permanente steun en toeverlaat tijdens uw uitstap.

AUTOCARVLOOT

1 x SETRA S 431 DT -DUBBELDEK 84 PLAATSEN
1 x MAN LIONS COACH****/*** 58 PLAATSEN
1 x MAN LIONS REGIO*** 56 PLAATSEN
1 x NEOPLAN STARLINER SHDL**** 55 PLAATSEN
1 x MAN LIONS COACH**** 53 PLAATSEN
1 x NEOPLAN STARLINER SHD**** 51 PLAATSEN
4 x MAN LIONS COACH**** 48 PLAATSEN
2 x MAN LIONS COACH**** 45 PLAATSEN
1 x RSCA SETRA VIP CAR **** 36 PLAATSEN
1 x SETRA S411HD**** VIP 30 PLAATSEN
1 x SETRA S 511 HD**** VIP 30 PLAATSEN
1 x MERCEDES XCLUSIVE VIP 16 PLAATSEN
1 x FIAT DUCATO LUXE 8 PLAATSEN
1 x FORD TOURNEO XCLUSIVE VIP 8 PLAATSEN
1 x RANGE ROVER VOGUE 4 PLAATSEN
1 x JAGUAR XJ LWB 3 PLAATSEN
1 x FIETSTRAILER 24 FIETSEN
EQ7A3553

Download HIER full-size afbeeldingen van onze autocars.

CONTACTEER ONS

De velden aangeduid met een * zijn verplicht.

KLANTGEGEVENS

REISGEGEVENS

Uur van vertrek:

Uur van thuiskomst: