Muzikale herfstvakantie in Lloret de Mar

Afreisdatum 28/10 • 8 dagenimg

Lloret de Mar is de meest geliefde badplaats aan de Costa Brava. Een mooi zandstrand van 1km lengte, een promenade met palmbomen, een gezellig winkelcentrum maar vooral een zeer intens nachtleven. Lloret de Mar is een toeristisch paradijs waar het aangenaam vertoeven is voor een geslaagde vakantie. Rantour heeft voor deze editie zanger en animator ‘de Foef’ gecontracteerd. In hotel Guitart Central Park Aqua Resort****/*** zijn er twee optredens. Deze shows zijn in de prijs inbegrepen evenals een dagexcursie naar de Catalaanse hoofdstad Barcelona. Ambiance gegarandeerd!

DAG 1 : AFFLIGEM – DIJON I (600KM)

 

vertrek om 18u. Via Namen naar Arlon, avondstop langs de snelweg. Via Luxemburg naar Nancy en Dijon.

DAG 2 : DIJON – LLORET DE MAR I (735KM)

 

comfortabele nachtrit met de nodige haltes en ontbijtgelegenheid. Aankomst in Lloret de Mar omstreeks 10u. Welkomstdrankje en voorstelling van het hotel en de facultatieve excursies. Middagmaal. Check in in het verblijfhotel. Kamers beschikbaar vanaf 14u. Avondmaal en logies.

ES Lloret De Mar_89921146

DAG 3 : LLORET DE MAR

 

ontbijtbuffet. Vrije dag te Lloret de Mar of mogelijkheid voor het maken van een facultatieve excursie. Middag- en avondmaal in het verblijfhotel. Vanaf 21 uur animatie met onze artiest ‘de Foef’ en orkest die u op zijn eigen onnavolgbare manier een gezellige avond zal bezorgen. Logies.

ES Lloret De Mar Barcelona_407568172

DAG 4 : LLORET DE MAR – BARCELONA – LLORET DE MAR I (180KM)

 

ontbijtbuffet. Uitstap Barcelona. Stadsrondrit langs o.m. Camp Nou de onvoltooide Sagrada Famiglia van Antoni Gaudi en via de haven naar de heuvel Montjuich voor mooi panorama over de stad. Vrije lunch. Vrije tijd in de buurt van de Ramblas en de Plaza de Catalunya en mogelijkheid voor shopping in het grootste warenhuis van de stad: El Corte Inglès. Terug naar Lloret de Mar voor avondmaal en logies in hotel Guitart Gold Park.

ES Lloret de Mar_365914811

DAG 5 : LLORET DE MAR

 

ontbijtbuffet. Vrije dag te Lloret de Mar of facultatieve excursie. Middag- en avondmaal in het verblijfhotel. Logies.

ES Lloret de Mar De Foef

DAG 6 : LLORET DE MAR

 

ontbijtbuffet. Vrije dag te Lloret de Mar of mogelijkheid voor het maken van een facultatieve excursie. Middag- en avondmaal in het verblijfhotel. Vanaf 21 uur animatie met onze artiest ‘de Foef’ en orkest die u op zijn eigen onnavolgbare manier een gezellige avond zal bezorgen. Logies.

ES Lloret De Mar_183769916

DAG 7 : LLORET DE MAR – MÂCON I (620KM)

 

ontbijtbuffet. Check-out en bagage inladen om 9u. Middagmaal in het verblijfhotel. Vertrek om 17u. Over de Spaanse grens naar Narbonne. Gelegenheid voor avondmaal langs de snelweg. Via Orange naar Lyon en Mâcon.

DAG 8 : MÂCON – AFFLIGEM I (715KM)

 

overnachting aan boord van onze luxe autocar met de nodige haltes en ontbijtgelegenheid. Aankomst te Affligem omstreeks 9u.

0 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
Single Gold**** + € 105
Toeslag Junior Suite**** + € 20
3e/4e pers. in kamer – € 55
 Kind -13j/2 volw. – € 135

 

RANTOUR EXTRA

welkomstdrankje, 2 showavonden met de Foef, excursie naar Barcelona en Rantour reisleiding ter plaatse. Wijn en water bij de middag- en avondmalen en verblijfsbelasting inbegrepen.

ALGEMENE INFO

HOTEL GUITART CENTRAL PARK AQUA RESORT***/****

 

www.guitarthotels.com

 

LIGGING
op 500m van het strand en het oude centrum

 

FACILITEITEN
receptie met liften, lounge, bar en restaurant. Exotische tuin, drie zwembaden, zonneterrassen met ligzetels. Animatieprogramma voor jong en oud

 

KAMERS
superieure kamer type Gold**** met badkamer met bad of douche en haardroger, tv, telefoon, minibar, airco, terras, safe (€5/nacht)

 

MAALTIJDEN
ontbijtbuffet en viergangen maaltijden in buffetvorm

 

TAFELDRANKEN
wijn en water bij de middag- en avondmalen

 

VERBLIJFSFORMULE
volpension vanaf de lunch de 2e dag t/m de lunch de 7e dag (vrije lunch in Barcelona)

 

FACULTATIEVE EXCURSIES
info excursieprogramma bij aankomst

 

ES LLORET DE MAR GUITART