Fanreis met Christel en Frank Galan

Afreisdatum 10/10 - 3 dagenimg

Reis samen met Christel en Frank mee naar de idyllische Rijnvallei. Romantiek, gezelligheid, wijn, burchtruïnes, vele sagen en legenden en tal van pittoreske dorpjes zijn de voornaamste blikvangers van deze schilderachtige vallei. We maken een boottocht door het hart van het Duitse leisteenplateau vanuit Boppard langs St. Goarshausen met de Loreleirots tot het wijnstadje Rüdesheim. Tijdens de heenreis rijden we door de Ahrvallei en bezoeken er één van de oudste wijnkelders van Duitsland. We logeren in het gerenomeerde Bellevue Rheinhotel**** op de Rijnvoever in Boppard.

DAG 1 : AFFLIGEM – MAYSCHOSS – ALTENAHR – BOPPARD I 390KM

 

Vertrek om 6u. Via Lummen naar Aken, koffiepauze. Via Kerpen naar Mayschoss in de Ahrvallei. Bezoek met proeverij aan de Winzergenossenschaft, één van de oudste wijnkelders van Duitsland. Door de kronkelende Ahrvallei naar Altenahr voor middagmaal en vrije tijd. Via Adenau en de Nürburgring naar Ulmen en langs Koblenz naar Boppard. Welkomstdrankje, avondmaal en logies in het Bellevue Rheinhotel****.

DAG 2 : BOPPARD – RÜDESHEIM – BOPPARD I 100KM

 

Ontbijtbuffet. Inscheping voor boottocht naar Rüdesheim. We varen langs de beroemde Loreleirots, hooggelegen kastelen, burchtruïnes, wijngaarden, fraaie uitzichtpunten. Middagmaal aan boord. Ontscheping te Rüdesheim, bekend om de Drosselgasse met de vele wijnlokalen. Vrije tijd. Per veer van Rüdesheim naar Bingen en langs de Rijn terug naar Boppard. Avondmaal en gastoptreden van Christel en Frank. Logies.

DE Boppard Fanreis Galan

DAG 3 : BOPPARD – BRODENBACH – AFFLIGEM I 360KM

 

Ontbijtbuffet. Vrije tijd in Boppard. Vertrek naar Brodenbach en fakkelwandeling naar vesting Ehrenburg. Welkomstdrankje en middagmaal. Geleid bezoek aan de 850 jaar oude Ehrenburg. Aan het eind van het bezoek wordt een ‘Trester’ of een ‘Marillenbrand’ aangeboden. Daarna via de snelweg naar Koblenz en verder via Aken naar Barchon, avondstop. Langs Luik naar Affligem. Aankomst omstreeks 20u30.

RHEINHOTEL BELLEVUE****

 

www.bellevue-boppard.de

 

Luxueus hotel aan de Rijnoever. Het hotel heeft een bar, 2 restaurants, lift, zonneterras, fitness- en welnessruimte met binnenzwembad, sauna, hamam, gratis WiFi. Comfortabele kamers met complete badkamer met haardroger, badmantel, tv, telefoon, safe, minibar en koffie- en theefaciliteiten. Ontbijtbuffet en driegangen avondmalen. Volpension vanaf de lunch 1e dag t/m lunch 3e dag.

DE Boppard Rheinhotel Bellevue

0 €

Prijs per persoon

DATAPRIJS
Single  + € 32

logo goldclub site

INBEGREPEN

Welkomstdrankje, bezoek met proeverij Mayschoss, boottocht op de Rijn, bezoek Ehrenburg, gebruik van welnessfaciliteiten in het hotel en toeristenbelating. Gastoptreden met Christel en Frank Galan.

 

NIET INBEGREPEN

Single + € 32

Kamer met Rijnzicht + € 16

Annulerings- en bijstandsverzekering: + € 4,50 per dag/persoon

Parking Rantour: + € 1,00 per dag

Tafeldranken

Persoonlijke uitgaven